Yhteystiedot

Tarvitsetko apua esteettömyyteen? Ota yhteyttä Avaavan asiantuntijoihin, autamme mielellämme! 

 


Terhi Tamminen

Toimitusjohtaja, Markkinointi & Viestintä, KTM
+358 45 135 8932
terhi.tamminen(at)avaava.fi

Terhi Tamminen on ensimmäisen polven International Design Business Management-ohjelman käynyt kauppatieteen maisteri, joka on toiminut useissa muotoilua edistävissä myynnin, markkinoinnin ja viestinnän tehtävissä. Terhi on koulutettu esteettömyyskartoittaja. Terhi toimii Design for All Europe EIDD:n hallituksessa varapuheenjohtajana.

 

Terhi Tamminen

Marjo Kivi

Johtava esteettömyysasiantuntija, VTM
+358 50 338 8765
marjo.kivi(at)avaava.fi

Marjo Kivi on sosiaalipolitiikkaa ja sosiaalipsykologiaa opiskellut valtiotieteen maisteri. Marjo on ollut mukana rakentamassa Terveyden ja Hyvinvoinnin laitos THL:n koordinoimaa Suomen Design for All -verkostoa. Marjo on työskennellyt lisäksi esteettömyysasiantuntijana Invalidiliitossa. Marjo on koulutettu esteettömyyskartoittaja. Marjo on European Concept for Accessibility Network -verkosto EuCAN:n jäsen.

Marjo Kivi

 


Laura Lahdenperä

Projektikoordinaattori, suunnittelija
Teollinen muotoilija, TaM
+358 46 923 0906
laura.lahdenpera(at)avaava.fi

Laura Lahdenperä on teollista muotoilua ja valokuvausta opiskellut taiteen maisteri. Laura on keskittynyt erityisesti Design for All -teemoihin, esteettömyyteen ja osallistavaan suunnitteluun muotoilun saralla. Laura on työskennellyt esteettömyyden parissa mm. Tšekissä, jossa hän oli mukana rakentamassa design-organisaatio Czechdesignin Design for All -ajattelua. Avaavassa Laura koordinoi opastussuunnitteluhankkeita sekä tekee opastesuunnittelua. Laura on myös koulutettu esteettömyyskartoittaja.

Laura kasvokuva3 WEB 

 


Ilona Törmikoski

Wayfinding specialist, Teollinen muotoilija MA
+358 40 583 3860
ilona.tormikoski(at)avaava.fi

Ilona Törmikoski on muotoilujohtaja, joka toimii liiketoiminnan kehittäjänä ja muotoilutiimien johtajana uusimpia muotoilun metodeja hyödyntäen. Avaavassa Ilona toimii Wayfinding Specialistina ja muotoilujohtajana opastesuunnitteluprojekteissa sekä osallistavien workshopien vetäjänä. 

 

Ilona Törmikoski 


Lauri Hiilinen

Projektimyyjä, konseptisuunnittelija,
teollinen muotoilija
+358 50 504 4224
lauri.hiilinen(at)avaava.fi

Lauri Hiilinen on teollinen muotoilija, jolla on kokemusta tuotesuunnittelusta, tilasuunnittelusta sekä myyntityöstä. Opintojensa aikana Lauri on suunnitellut kalusteita julkisiin tiloihin ja syventänyt osaamistaan Portugalissa opiskelijavaihdossa. Muotoilijan koulutuksen lisäksi Laurilla on myös rakennusalan perustutkinto.

 

Lauri kasvokuva1 web